+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

L’Aeroclub

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

L’Aeroclub L’Estartit Costa Brava va néixer el 1985 de la mà d’un grup d’entusiastes del món de l’aviació.

Situat en una zona privilegiada als peus del massís del Montgrí, l’Aeroclub es troba entre les Illes Medes i la desembocadura del riu Ter, a escassos minuts del centre neuràlgic de l’Estartit i de la platja.

A part dels vols turístics amb avioneta i helicòpter que oferim, actualment, i des del 1991, any en el qual va ser homologada per la Direcció General d’Aviació Civil, l’Aeroclub també compta amb l’Escola de Pilots, la qual opera ininterrompudament cada dia de l’any. A l’escola, utilitzem per a l’ensenyament ultralleugers de tres eixos de tercera generació.

L’aeròdrom va passar en mans de la família Van Cotthem l’any XXX. Des d’aleshores, en Peter i en Robin Van Cotthem, pare i fill, s’encarreguen de la gestió, el pilotatge, l’escola i el taller mecànic de l’Aeroclub.

Actualment l’Aeroclub té 110 socis, la majoria d’ells sortits de l’Escola de Pilots esmentada anteriorment. A més, també comptem amb servei de bar, hangaratge i un taller mecànic on es realitzen les reparacions i el manteniment necessaris per al bon funcionament de les aeronaus.