+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

2 alumnes de l’Escola de Vol es converteixen en pilots ULM

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

En Claudi i en Manel van aprovar ahir 24 de gener l’examen de pilot d’ultralleugers

A l’Aeroclub Estartit, a part d’oferir vols turístics en avioneta i helicòpter per la Costa Brava, també formem a futurs pilots d’ultralleugers. L’Escola de Vol ULM de l’Aeroclub Estartit va ser homologada l’any 1991 per la Direcció General d’Aviació Civil i des d’aleshores opera ininterrompudament cada dia de l’any.

Fa uns mesos us vam explicar que la nostra Escola de Vol ULM està avalada per tenir un 100% d’aprovats al llarg dels anys. Els últims que es van sumar a la nostra llista de pilots ULM formats a l’Aeroclub Estartit van ser en Joan, en Joaquim i el Josep el 27 de novembre. Els recordeu?

Doncs continuem sumant bones notícies a l’Escola de Vol ULM i la nostra ratxa d’aprovats no s’atura. Ahir dilluns 24 de gener va tenir lloc un nou examen ULM a l’Aeroclub Estartit i per això, en Julio Revert, l’examinador, va venir a visitar-nos des de Castelló. Els dos alumnes presentats, en Claudi i en Manel, després de molt esforç i també molta frustració, van deixar els nervis enrere i van pujar a la nostra Skyranger amb determinació i moltes ganes de convertir-se en pilots. I així va ser, perquè ambdós van ser aptes! Fins i tot en Julio, l’examinador, estava tan tranquil durant els exàmens que va aprofitar per fer-se una selfie amb els dos alumnes al cel.

En Julio i en Manel durant l’examen

En Manel estava tan feliç en baixar de l’avioneta sabent que havia aprovat que fins i tot es va emocionar. Va ser un dia per recordar! I per celebrar-ho, vam anar tots junts a dinar a un restaurant de L’Estartit, el Don Quijote. Ara tocarà esperar que AESA enviï les llicències i continuar volant i gaudint d’aquest esport tan especial i divertit.

I a tu, t’agradaria ser el protagonista del proper examen de pilot ULM a l’Aeroclub Estartit? Ara pots complir el teu somni de convertir-te en pilot! Demana’ns informació sense compromís. La nostra Escola de Vol t’està esperant!

Tags: , , , , , ,