+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

3 Aprovats més de l’Escola de Vol ULM

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

Un cent per cent d’aprovats avalen la nostra escola de pilots d’ultralleugers

A l’Aeroclub Estartit, a part d’oferir vols turístics en avioneta i helicòpter per la Costa Brava, també formem a futurs pilots d’ultralleugers. L’Escola de Vol ULM d’Aeroclub Estartit va ser homologada el 1991 per la Direcció General d’Aviació Civil i des d’aleshores opera ininterrompudament cada dia de l’any.

A la nostra escola, utilitzem per a l’ensenyament ultralleugers de tres eixos de tercera generació i els nostres cursos es divideixen en dues parts: la teoria, on els nostres alumnes aprenen els conceptes bàsics sobre la normativa i les aeronaus ultralleugeres, i la pràctica, on els alumnes ja poden començar a pilotar tant l’helicòpter com l’avioneta. Per obtenir la llicència d’ULM es necessita inscriure’s a AESA, tenir el certificat mèdic aeronàutic de tipus2 o LAPL i aprovar tant l’examen teòric com el pràctic.

A l’Escola de Vol d’Aeroclub Estartit, podem presumir de tenir un 100% d’aprovats i aquest cap de setmana no ha estat una excepció. El passat dissabte va tenir lloc al nostre Aeroclub l’examen de pilot d’ultralleuger i per això, en Julio, examinador, va venir a visitar-nos. Tres dels nostres alumnes, en Joaquim, en Josep i el Joan, es van examinar el dissabte i els tres van ser… Aptes! Així que aviat hi haurà tres pilots ULM més que surten de la nostra escola.

Per celebrar-ho, als tres aprovats i també a l’examinador, els va tocar mullar-se una mica en cava i després vam anar a dinar tots junts a un restaurant a prop de l’Aeroclub, a L’Estartit. Perquè els nostres futurs pilots s’ho mereixen!

Momento en el que los alumnos fueron mojados con una botella de cava

Si sempre has somiat en aprendre a pilotar, ara és el moment, pregunta’ns! Podem fer del teu somni, realitat.