+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

Celebrem el mes de l’amor amb una super promoció!

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

Aconsegueix la inscripció al curs de pilot ULM gratuïta i un 50% de descompte en les primeres 15 hores de vol

Diuen que febrer és el mes de l’amor. A l’Aeroclub Estartit també volem celebrar-lo, tot i que nosaltres celebrem un altre tipus d’amor: L’amor per l’aviació ultralleugera! Un món emocionant, divertit i molt especial del qual ens encantaria que tu també en formessis part.

Per això, des de l’Escola de Vol ULM d’Aeroclub Estartit, aquest mes de febrer volem que tots els que esteu interessats en aquest món, pugueu introduir-vos-hi sense preocupacions. Fins al 28 de febrer, matricula’t al nostre curs de pilot d’avioneta ULM de forma gratuïta i aconsegueix un 50% de descompte en les 15 primeres hores de vol. Et surt la inscripció i les 15 hores de vol per 1125€, t’estalvies 1425€!

A més, a l’Escola de Vol ULM d’Aeroclub Estartit podem presumir de tenir un 100% d’aprovats, ja que ens adaptem al nivell de cada estudiant de manera personalitzada i treballem a partir de tècniques constructives per incentivar el desenvolupament de cada alumne i que es converteixi, així, en un pilot apte i segur.

Comencem per les tècniques més bàsiques fins a arribar, de manera progressiva, a les més avançades. El nostre objectiu més gran és formar pilots que tinguin l’habilitat de volar sols amb seguretat. I ara amb un preu sense igual!

A la nostra escola, utilitzem per a l’ensenyament ultralleugers de tres eixos de tercera generació i els nostres cursos es divideixen en dues parts: la teoria, on els nostres alumnes aprenen els conceptes bàsics sobre la normativa i les aeronaus ultralleugeres, i la pràctica, on els alumnes ja poden començar a pilotar tant l’helicòpter com l’avioneta. Per obtenir la llicència d’ULM es necessita inscriure’s a AESA, tenir el certificat mèdic aeronàutic de tipus2 o LAPL i aprovar tant l’examen teòric com el pràctic.

A Aeroclub Estartit ets més a prop que mai de complir el teu somni de convertir-te en pilot ULM. Entra ja a la nostra web o pregunta’ns per la promoció sense compromís.

Tags: , , , , ,