+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

Dos alumnes es preparen per a un nou examen ULM

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

La setmana vinent, a Aeroclub Estartit, es convertiran en pilots ULM en Manel i en Claudi

El proper dilluns, dia 24 de gener, tindrem a l’Aeroclub Estartit un nou examen de pilot d’ultralleuger. Dos dels nostres alumnes, en Manel i en Claudi, seran els protagonistes aquesta vegada, els quals pujaran a l’avioneta conjuntament amb en Julio, l’examinador.

De fet, en Claudi, fa només 9 dies que va aprovar l’examen teòric d’AESA a Madrid a la primera, amb un 87,5 de 100. Una nota fantàstica! I ja estant més a prop que mai de convertir-se en pilot d’ultralleuger, la setmana vinent acabarà d’aconseguir el seu objectiu! Per això, aquesta setmana està practicant a fons i esforçant-se molt.

En Claudi, amb el seu aprovat el dilluns 10 de gener

En Manel, per la seva part, just avui, dimecres 19 de gener, ha fet el seu primer vol completament sol. Des del terra, en Peter, l’instructor, a través d’un Walkie Talkie, li anava donant tots els paràmetres i indicant. El millor de tot? Ha fet un aterratge perfecte. Així que està completament preparat per enfrontar-se a l’examen del dilluns.

A l’Aeroclub Estartit, a part d’oferir vols turístics en avioneta i helicòpter per la Costa Brava, també formem a futurs pilots d’ultralleugers. L’Escola de Vol ULM de l’Aeroclub Estartit va ser homologada l’any 1991 per la Direcció General d’Aviació Civil i des d’aleshores opera ininterrompudament tots els dies de l’any.

A la nostra escola, utilitzem per a l’ensenyament ultralleugers de tres eixos de tercera generació i els nostres cursos es divideixen en dues parts: la teoria, on els nostres alumnes aprenen els conceptes bàsics sobre la normativa i les aeronaus ultralleugeres, i la pràctica, on els alumnes ja poden començar a pilotar tant l’helicòpter com l’avioneta. Per obtenir la llicència d’ULM es necessita inscriure’s a AESA, tenir el certificat mèdic aeronàutic de tipus 2 o LAPL i aprovar tant l’examen teòric com el pràctic.

I podem dir orgullosos que tenim un 100% d’aprovats a la nostra Escola de Vol ULM! Així que estem segurs de que el proper dilluns, amb el Claudi i el Manel, no serà una excepció. I tu? T’has plantejat mai treure’t la llicència per pilotar ultralleugers? A l’Aeroclub Estartit pots fer-ho realitat. Vine a veure’ns o demana’ns informació! Ens encantaria tenir-te com a alumne.

Tags: , , , , , ,