+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

El Origami Sunday va ser tot un èxit a Aeroclub Estartit

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

Tots els diners recaptats durant el diumenge 12 de desembre van ser donats a La Marató de TV3

El cap de setmana del 11 – 12 de desembre va tenir lloc a l’Aeroclub Estartit el primer esdeveniment solidari que hem fet mai. En col·laboració amb la campanya solidària 1Origami1Euro de Mútua General Catalana, vam organitzar en les nostres instal·lacions un cap de setmana diferent i per a tots els públics rodejats de natura i aviació.

La idea era que tots els que vinguessin fessin, mínim, una grulla de paper amb les seves mans. Per cada origami, MGC donaria 1€ a La Marató de TV3, aquest any per la salut mental i que se celebrarà el proper diumenge 19 de desembre.

Tot i que el temps, i la tramuntana, no ens van permetre seguir el planning i vam haver de fer-ho només el diumenge, finalment va ser tot un èxit. Al llarg de tot el dia, l’Aeroclub va acollir a més de 20 persones disposades a participar i a aportar el seu granet de sorra per la Marató de TV3.

Origamis realitzats durant el diumenge 12 de desembre en el nostre helicópter Dynali H3 Sport

Segons la tradició japonesa, regalar grulles de paper s’associa amb el fet de desitjar salut, benestar, felicitat i prosperitat. I seguint amb aquesta tradició, Mútua General Catalana va decidir crear aquesta iniciativa solidària que ja porta molts anys funcionant en escoles, centres sanitaris i altres associacions de Catalunya. I des d’aquest any, també, a Aeroclub Estartit.

Tags: , , , , ,