+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

Escola de Vol: Iniciem un projecte molt especial

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

A partir d’una sèrie de vídeos, acompanyareu la Mireia en la seva aventura fins a convertir-se en pilot d’helicòpter ultralleuger

A l’Aeroclub Estartit no només oferim vols turístics en avioneta i helicòpter, sinó que també formem a futurs pilots d’ultralleugers en la nostra Escola de Vol ULM. Fins ara, han passat per la nostra escola molts alumnes que ara ja tenen la llicència i poden pilotar una avioneta ultralleugera.

La novetat que oferirem d’aquí poc, però, és la possibilitat de poder treure’s la llicència de pilot d’helicòpter ultralleuger també. Donat que som el distribuïdor oficial de Dynali a Espanya, també som l’únic Aeroclub de la zona que té un helicòpter ultralleuger en la seva flota.

Així doncs, fa un temps que estem treballant en un projecte que ara, per fi, us podem revelar i que ens fa molta il·lusió. Es tracta d’un projecte en vídeo on acompanyareu la Mireia, una noia de vint-i-quatre anys que comença aquesta aventura sense tenir-ne ni idea d’helicòpters, en el seu procés d’aprenentatge fins a convertir-se en pilot d’helicòpter ultralleuger.

Cada mes, pujarem un o dos vídeos al nostre canal de Youtube on podreu veure les seves classes sense trampes. La il·lusió als seus ulls al pilotar per primera vegada sola l’helicòpter, la seva cara de concentració escoltant les explicacions teòriques d’en Peter, l’instructor, però també la seva frustració quan alguna cosa no li surt del tot bé i el seu esforç per, cada dia, ser millor i poder aconseguir el seu objectiu.

La idea principal del projecte és que pugueu viure des de casa l’experiència d’estar en una classe de pilotatge d’helicòpters i us sentiu que formeu part del projecte. Però compte! El més probable és que us enganxi tant que sentiu la necessitat de venir a visitar el nostre Aeroclub per, o bé fer un vol en helicòpter, o per convertir-vos, vosaltres també, en futurs pilots d’helicòpter ultralleuger.

Us deixem aquí el primer vídeo. Esperem que ho gaudiu tant mirant-lo com nosaltres hem gaudit fent-lo! I si us agrada ja sabeu, subscriviu-vos al nostre canal de YouTube per no us perdreu cap episodi.

Tags: , , , , ,