+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

Història

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

Albert Van Cotthem

Resultado de imagen de albert van cotthemResultado de imagen de albert van cotthem

El mèrit d’aquest pioner de l’aviació no té tan a veure amb un únic assoliment, sinó amb els seus anys de dedicació al sector del transport aeri. Aquest home d’Okegem, Bèlgica, es va traslladar amb 12 anys conjuntament amb els seus pares a la Ruisbroek (a prop de Burssel·les). Amb l’esclat de la I Guerra Mundial, apassionat per la mecànica, va entrar a formar part del exèrcit. A l’any 1915 va ingressar a l’escola de formació de pilots. Llavors, va participar en combats aeris que van ser generalment exitosos. Ell no va passar per alt les advertències de risc, però va tenir l’habilitat necessària per sortir-ne exitosament de situacions perilloses o difícils gràcies al seu treball especialitzat. Després de la guerra, el llavors Tinent Van Cotthem, va esdevenir el pilot oficial de la família reial. Durant el període d’entre guerres, va guanyar fama com acròbata aeri a les reunions internacionals i va volar com a pilot per la SNETA, l’antic Sabena. Després d’un greu accident, es va centrar en els negocis i es va involucrar amb els aficionats al vol. Pels seus serveis a la companyia Belgian Airlines va ser, entre els anys 1948 i 1958, Degà d’Honor de les Forces Aèries. Van Cotthem va morir a Brussel·les el 1962 i va ser sebollit al cementiri de St-Pieters-Leeuw, on havia viscut arrel del seu matrimoni.


Tony Van Cotthem

En Tony no en tenia prou amb escoltar les històries sobre el seu oncle Albert Van Cotthem. Deixant casa seva, i sempre mirant al cel, va tenir la determinació d’anar-se’n i aprendre a volar. Com a conseqüència de nombroses circumstàncies, no va poder començar a volar fins al final de la seva vintena d’edat. Va arribar a exercir com a pilot privat i va volar en diferents tipus d’aeronaus. Juntament amb el seu amic va començar un negoci de fotografia aèria. Inclús va arribar a ser instructor de vol i pilot acròbata. En Tony és un pilot molt tranquil i molt experimentat, amb milers d’hores de vol en el seu haver. Com a conseqüència de la gran quantitat de contemporanis volant, Tony també es va prendre un petit descans. No obstant, va tornar a sentir la temptació pel vol i, poc després, va tornar a enlairar-se de nou; només amb l’objectiu de divertir-se i de realitzar viatges de plaer. Va visitar al seu fill i família a Espanya i de nou va descobrir el goig de volar. Ell mai n’ha tingut prou i s’està dedicant a obtenir la seva llicència també a Espanya. ¡Perquè el cel és el seu límit!


Peter Van Cotthem

En Peter va aprendre a volar abans que a conduir un cotxe. Volar era quelcom del més normal durant la seva infància. En Peter ha pilotat més de 40 tipus d’avions. Al final de la seva trentena d’edat, ell i la seva família van decidir anar-se’n a viure a Espanya per perseguir el seu somni: volar cada dia sota unes excel·lents condicions climàtiques. Així mateix, la seva esposa també va aprendre a volar i en gaudeix moltíssim del vol. Sense cap mena de coneixement del castellà, van començar a estudiar durament per aconseguir la seva llicència a Espanya. Poc després, en Peter va obtenir la seva llicència espanyola com a instructor de vol. Part del seu somni s’havia complert i el temps va anar passant fins que va aconseguir complir l’altre somni: treballar a temps complert com a Instructor en Cap a Espanya i volar cada dia que li sigui possible. En Peter és un instructor dedicat, estricte i tranquil. ¡Gaudeix de cada vol com si fos el primer! La seguretat està sempre en el primer lloc a la seva llista de comprovacions i mai dubta en assistir als seus estudiants amb explicacions i demostracions, per aclarir qualsevol dubte o pregunta abans, durant i després de les sessions de vol.