+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

Història

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

Cuatro generaciones de pilotos y amantes del mundo de la aviación. Esta es la historia de la familia Van Cotthem.

Resultado de imagen de albert van cotthem

Albert Van Cotthem

Albert Van Cotthem es va allistar a l’exèrcit belga molt jove, amb l’esclat de la Primera Guerra Mundial. 

Com que la seva passió era el món de l’aeronàutica i la mecànica, el 1915 va entrar a l’escola de formació de pilots i va participar en nombrosos combats aeris. 

Finalitzada la Gran Guerra, es va convertir en el pilot oficial de la família reial. En el període entre guerres va guanyar fama com a acròbata aeri en les reunions internacionals. 

Un greu accident el va obligar a retirar-se com a pilot, però mai es va allunyar del món de l’aviació. 


Tony Van Cotthem

Tony Van Cotthem, nebot d’Albert Van Cotthem, a l’escoltar les gestes del seu tiet, va tenir clar el seu camí des de petit: ser pilot. 

Després d’haver estat pilot privat i volar en diferents tipus de naus, va iniciar amb un amic, un negoci de fotografia aèria. 

En Tony s’ha convertit en un pilot experimentat i amb moltes hores de vol a les seves esquenes, arribant a ser instructor de vol i pilot acròbata. 


Preparando las classes de vuelo en tecnam p 96

Peter Van Cotthem

Peter Van Cotthem, fill de Tony Van Cotthem, va aprendre a pilotar abans que a conduir un cotxe. En la seva llarga trajectòria com a pilot, ha portat més de 40 aeronaus diferents.

Als seus 39 anys, ell i la seva família van decidir mudar-se a Espanya per poder volar el màxim de dies l’any per les bones condicions climàtiques del país.

Després de molt esforç aprenenent la llengua espanyola, va obtenir les llicències d’instructor de vol i pilot.

A l’Aeroclub L’Estartit, en Peter ha trobat la manera de fer realitat el seu somni: dedicar-se al vol i poder volar cada dia que la meteorologia ho permeti. Ara, com a instructor i pilot, gaudeix cada vol com si fos el primer.

Robin Van Cotthem


En Robin, fill del Peter, va créixer rodejat d’aeronaus. És per això que, ja des de nen, va mostrar la seva passió per aquest món i gaudia dels vols amb el seu avi i el seu pare.

Es va mudar a Espanya amb la seva família i el 2014 va obtenir la seva llicència de pilot ULM. A part del món de l’aviació, al Robin sempre li ha fascinat la mecànica i l’electrònica.

Per això, i quan el 2016 es van mudar a Catalunya per regentar l’Aeroclub Estartit, va veure clara la seva vocació: unir ambdues passions i dedicar-se a això. Ara, a l’Aeroclub Estartit, treballa tant de pilot com de mecànic.