+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

L’Aeroclub Estartit assistirà a La Santa Market

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

L’helicòpter i un simulador de vol son les dues apostes per la fira

Aquest estiu, des d’Aeroclub Estartit formarem part de La Santa Market (del 15 de Juliol al 28 d’Agost) per primera vegada a la nostra història amb una proposta de valor i super original: Plantarem un helicòpter al mig de La Santa ! Sí, has llegit bé. Portarem el nostre helicòpter perquè tothom pugui pujar-hi, xafardejar l’interior d’un helicòpter Dynali H3 Sport i fer-se una foto com si fos el pilot.


Però això no és tot: Els nostres mecànics i pilots, Robin i Peter, estan treballant en la que serà la nova atracció de La Santa Market i, posteriorment, de l’Escola de vol ULM, un simulador de vol d’helicòpter.

Així que, si veniu a La Santa aquest estiu, us donarem l’oportunitat de convertir-vos en un veritable pilot amb el nostre simulador de vol. Una experiència que podran gaudir nens i adults a partir dels 12 anys i que estarà disponible cada dia de 18h a 22h.

Mireia, una alumna de l’Escola de Vol ULM en la seva primera classe d’helicòpter


La Santa Market va néixer el 2017 a Santa Cristina d’Aro (Costa Brava) i des d’aleshores s’ha convertit en el gran esdeveniment de l’estiu a la Costa Brava. Es tracta d’un Market on es combinen parades d’artesania, moda, complements i tallers amb propostes gastronòmiques molt interessants, activitats per a tota la família i concerts musicals i espectacles.


T’ho perdràs? Aquest estiu, Vine a volar a La Santa Market!

Tags: , , , , , ,