+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

Política d’anul·lacions, devolucions i condicions d’ús

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

Generals: 

Les presents condicions generals de venda s’apliquen estrictament a totes les ventes de productes efectuades a Espanya, incloses les Illes Canàries i les Illes Balears per Aeroclub Estartit. 

Tota comanda feta a Aeroclub Estartit implica necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l’acceptació sense reserves pel client de les Condicions Generals de Venda d’Aeroclub Estartit vigents el dia en el qual s’ha efectuat la comanda corresponent. 

A més, el client reconeix que l’acceptació de les presents condicions implica l’aplicació d’aquestes a la comanda a la qual es refereixen, així com a tota comanda posterior, amb excepció d’aquells casos en els quals noves condicions siguin posades en el seu coneixement per Aeroclub Estartit. 

El fet que Aeroclub Estartit no recorri en un moment donat a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en el futur o en el passat. 

Llei aplicable i jurisdicció competent. La interpretació i l’execució de les condicions, així com tots els actes que siguin conseqüència d’elles, quedaran sotmesos al dret espanyol, excepte que n’existeixin disposicions d’ordre públic contràries.

  1. Preus:

Els preus publicats a Aeroclub Estartit són en euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus són amb IVA inclòs. Qualsevol canvi de taxa d’IVA, o qualsevol altre impost que sigui d’aplicació, serà aplicat automàticament als preus dels productes en venda a Aeroclub Estartit. 

  1. Diferents tipus de pagament: 

En formular la comanda, el client pot escollir lliurement abonar les compres que realitzi a Aeroclub Estartit mitjançant: 

  • Targeta bancària
  • PayPal
  1. Producte: 

Les ofertes presentades per Aeroclub Estartit són vàlides dins del límit de les existències disponibles. Aeroclub Estartit es reserva el dret de modificar l’assortiment de productes en funció de les dificultats imposades pels seus proveïdors. 

Les fotografies, grafismes i les descripcions dels productes proposats a la venda són només orientatius i no comprometen de cap manera a Aeroclub Estartit. 

  1. Enviaments: 

Els productes adquirits a través de la nostra web seran entregats de forma electrònica a la direcció d’e-mail indicada en la comanda. 

Per defecte, les factures s’enviaran a la direcció d’e-mail indicada pel client a l’hora de la seva alta a Aeroclub Estartit. No obstant això, la seva demora no implicarà ni l’anul·lació de la comanda ni cap indemnització. 

Una comanda es considera entregada en el moment en el qual el producte hagi entrat a la bústia d’entrada de l’e-mail indicat per l’usuari en el moment de la compra.  

  1. Polítiques d’anul·lacions i devolucions: 

La nostra política de devolució i anul·lació, complint amb la normativa vigent, és concedir-li el dret de tornar/anul·lar qualsevol article comprat a Aeroclub Estartit en el termini de 7 dies des de la data de recepció. 

Per fer-ho, el client no haurà d’aportar cap explicació a la companyia. Aquesta política, a més, és aplicable a qualsevol article comprat a Aeroclub Estartit. 

En un termini màxim de 30 dies de la recepció de la devolució, Aeroclub Estartit es compromet a realitzar el seu reemborsament. 

Abans de realitzar la devolució, però, haurà de comunicar-ho a Aeroclub Estartit via e-mail a info@ultraligeros.net

  1. Condicions d’ús: 
    1. Batejos i xecs d’hores d’instrucció 

Els xecs regal adquirits a la nostra web o de forma física a les nostres instal·lacions, fires o stands seran tractats com un mitjà de pagament i per això, hauran de ser entregats al nostre establiment el dia de l’activitat. 

En cas de pèrdua o de robatori del xec, aquest serà considerat com a perdut i per tant, no serà possible gaudir de la prestació. 

Els xecs no podran ser bescanviats per diners, en espècie o per qualsevol altre mitjà de pagament. 

En cas que l’usuari no es presenti a l’establiment el dia acordat i tampoc no avisi, es considerarà el xec regal com a consumit i per tant, no podrà ser usat en dates posteriors. Per això, és fonamental avisar amb temps suficient mitjançant els canals d’Atenció al Client disponibles de qualsevol canvi de data o impediment. 

Els xecs regal tenen una caducitat de 2 anys. La data de caducitat pot ser perllongada dos anys més, abonant el 25% del total del xec (en cas que aquest encara no s’hagi caducat) o el 35% del total del xec (en cas que hagi caducat fa menys de 3 mesos). En els casos que el xec hagi caducat i s’hagin superat els 3 mesos des de la data de caducitat, no podrem fer res per a perllongar-lo i no es permetrà el seu ús. En cas de cancel·lació per mal temps en els últims 10 dies abans de l’expiració del xec, el client tindrà 14 dies extra per a poder utilitzar-lo. 

A Aeroclub Estartit no ens farem responsables en cas d’accident durant el vol. El nostre personal emprarà tots els mitjans possibles per garantir la màxima seguretat durant el vol. Venir a realitzar alguna de les nostres activitats implica acceptar que volar és un esport de risc i les conseqüències que això implica. 

Aeroclub Estartit es reserva el dret d’anul·lar qualsevol vol en qualsevol moment per a poder garantir la seguretat d’aquest – ja sigui el dia abans, un minut abans o, si fos necessari, durant el mateix vol. 

En el cas dels xecs d’instrucció, per tal que les hores volades siguin certificades, és necessari que l’usuari tingui una fitxa d’alumne en la nostra escola i el certificat mèdic tipus 2 en vigència. Si no es compleixen aquests requisits, es considerarà com un bateig de vol. 

A Aeroclub Estartit no ens farem responsables de les conseqüències de l’anul·lació justificada dels vols reservats, com per exemple hotels, viatges, temps de conducció per arribar fins al nostre Aeroclub, etc. 

Aeroclub Estartit es reserva el dret de canviar les condicions d’ús en qualsevol moment i sense previ avís. 

Aeroclub Estartit es reserva el dret d’admissió per a qualsevol persona en les següents circumstàncies: 

Agressivitat física i/o verbal cap a qualsevol membre de la nostra instal·lació i/o usuari. 

Persones en estat d’embriaguesa o amb evidents signes d’estar sota els efectes de substàncies tòxiques. 

Tota aquella persona que per la seva actitud o estat suposi un perill per a la nostra seguretat a terra o a l’aire. 

En aquests tres supòsits el xec es considerarà com a consumit i no s’efectuarà cap devolució.