+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

Setmana de formacions a la fàbrica de Dynali

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

En Robin, un dels nostres pilots i mecànic, va passar uns dies a Bèlgica adquirint nous coneixements sobre mecànica i helicòpters

Aeroclub Estartit col·labora i treballa des de fa ja alguns anys amb Dynali, una empresa d’helicòpters ultralleugers belga. De fet, el nostre helicòpter, el qual hauràs vist o fins i tot gaudit si has vingut a Aeroclub Estartit o si ens segueixes a les xarxes socials, és un Dynli H3 Sport.

Així doncs, la segona setmana de desembre, en Robin Van Cotthem, un dels pilots d’Aeroclub Estartit i també mecànic, va pujar a un avió direcció Bèlgica per passar una setmana a Thines , on es troba la fàbrica i les oficines de Dynali. Allà, conjuntament amb altres pilots i mecànics, va realitzar una formació sobre mecànica, electrònica, funcionament i manteniment dels helicòpters ultralleugers en general.

Una setmana de formació molt interessant i productiva on els alumnes, entre ells en Robin, han pogut millorar o repassar coneixements que ja tenien sobre helicòpters, a més d’haver-ne après alguns de nous. Una setmana, doncs, plena de classes pràctiques in situ amb els helicòpters, classes teòriques on es van explicar els conceptes bàsics que s’han de tenir clars, demostracions de vol dels diferents models d’helicòpter i també de la mecànica, reparació i muntatge dels mateixos. Els alumnes, al final d’aquests dies, van obtenir un diploma segons havien fet la formació, però, a part, se’n van anar a casa plens de nous coneixements molt útils per aplicar en el seu dia a dia.

A més, sabeu que no només volem amb un dels helicòpters de Dynali? La nostra relació és molt més estreta, ja que som els distribuïdors oficials de la marca per tot el territori espanyol i aviat, per més països també. A part, això no és l’únic que estem tramant amb Dynali i és quelcom sobre un nou helicòpter que aviat tindrem a Aeroclub Estartit. Al vídeo us hem donat una superpista!

Per a més informació sobre els nostres vols en helicòpter Dynali H3 Sport, clica aquí.

Tags: , , ,