+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

Sorteig juntament amb Nature Girona al nostre Instagram

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

Guanya dues experiències per compartir amb aquella persona especial

S’acosta Sant Valentí i a Aeroclub Estartit ens hem reinventat perquè aquest any pugueu celebrar l’amor d’una manera encara més màgica pel cel de la Costa Brava.

Nosaltres treballem només amb aeronaus ultralleugeres, és a dir, amb limitació de pes i per això, tant la nostra avioneta com el nostre helicòpter són biplaça: A cada vol, només poden anar el pilot i un passatger. Tot i així, com sabem que viure l’experiència de conèixer la Costa Brava des de l’aire és una experiència que no es viu cada dia i que es vol compartir amb la persona que més estimes, hem trobat la manera de que pugueu tocar el cel de l’Empordà junts.

Dos vols d’iniciació simultanis amb avioneta per la Costa Brava! Cadascú de vosaltres anirà en una avioneta, però les dues avionetes sortiran alhora, us podreu veure pel cel i, a més, comentar tot el que vulgueu perquè estareu connectats per ràdio. Una experiència diferent, especial i inoblidable que podreu compartir i guardar en els vostres records per sempre.

A més, per celebrar Sant Valentí, juntament amb Nature Girona, un saló de massatges i teràpies a Girona, hem preparat un sorteig als nostres respectius Instagrams des d’avui fins al diumenge 13 de febrer. Podeu guanyar un pack de dos vols d’iniciació simultanis de 20 minuts amb avioneta per la Costa Brava i un massatge de 90 minuts en parella amb oli calent. Dues experiències perfectes per compartir amb aquella persona especial!

Foto del post del nostre Instagram

Les bases les podeu consultar al post del nostre Instagram, però podeu participar als dos perfils. Sortegem un pack de massatge i dos vols a cada perfil! T’ho perdràs?

Tags: , , , , ,