+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

Tanquem el 2021 amb un somriure gràcies a vosaltres

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

Deixem enrere un any en el qual hem après i crescut molt.

En poc més de 24 hores tancarem el 2021, un any en el qual hem crescut, en el qual hem volat – mooolt -, en el qual hem gaudit de la nostra feina, en el qual hem rigut, en el qual ens hem emocionat amb vosaltres… Però res d’això hauria estat possible sense vosaltres ni el vostre suport!

Vosaltres sou un pilar fonamental a l’Aeroclub Estartit i per això sempre intentem posar-vos al centre, des del moment en què reserveu el vol fins que baixeu de l’avioneta o de l’helicòpter amb un somriure a la cara i els ulls plens d’il·lusió.

De fet, veure com les vostres cares d’entre por i ganes abans de pujar a l’avioneta o a l’helicòpter ens converteixen en cares de plena felicitat en aterrar, és un dels principals motius pels quals seguim esforçant-nos dia a dia per a millorar i poder oferir-vos la millor experiència possible.

Per aquest motiu, valorem tant que ens expliqueu com ha estat la vostra experiència a l’Aeroclub Estartit – tant si heu vingut a volar, a prendre alguna cosa o a acompanyar a algú que sí que venia a volar-. A tots ens agrada que ens reconeguin la feina ben feta, per això, ens n’alegrem tant quan rebem una ressenya positiva, tot i que les negatives també ens ajuden a créixer i a millorar.

Aquest 2021 hem rebut moltes ressenyes, la majoria positives i, tot i que ens encantaria, no podem esmentar-les totes. Tot i això, les llegim i les valorem totes, ja que totes són especials i importants per a nosaltres. Totes tenen una mica de cada un de vosaltres i de la vostra experiència al nostre Aeroclub.

La Fina, que va venir a volar amb nosaltres a finals de setembre, és un clar exemple de per què ens agrada tant esforçar-nos, deixar empremta en els clients i millorar per tal que, quan tornin, se’n vagin encara amb millor sabor de boca.

“Em va deixar una grata sensació, l’adrenalina a tope, estic desitjant repetir quan es presenti una altra vegada l’oportunitat, aquesta vegada va ser un regal super original i sorprenent.”

Fina, fa dos mesos

O també la Nerea, que va venir juntament amb la seva família a passar el matí del diumenge a Aeroclub Estartit perquè li havien regalat un vol en helicòpter a la seva germana.

“Avui hem estat allà, que li hem regalat un vol en helicòpter a la meva germana i a ella li ha encantat l’experiència. Nosaltres, mentrestant esperàvem, hem fet origamis per la Marató de TV3 que ens ajudava la noia que treballa allà. El tracte ha estat molt bo!”

Nerea, fa tres setmanes

Volem que l’experiència de venir a volar a Aeroclub Estartit vagi molt més enllà de volar. Volem crear records per a tota la vida. I les vostres visites i suport són el que ens fa seguir endavant.

Comença l’any de la millor manera reservant un dels nostres vols!

Tags: , , , , ,