+34 972 752 058 (whatsapp y llamada)
info@ultraligeros.net

Us obrim les portes de l’Aeroclub Estartit

Regala y vuela en avioneta o helicoptero

Coneix el nostre espai, els nostres serveis i tot el que t’oferim

Avui us obrim les portes d’Aeroclub Estartit, un espai situat en una zona privilegiada als peus del massís del Montgrí, entre les Illes Medes i la desembocadura del riu Ter, on gaudir de l’aviació, la natura i la tranquil·litat.


A l’interior, trobareu la nostra zona chill out, amb sofàs i on, des de fa poc, hi ha una màquina de vending per prendre un refresc o un snack. Un pla d’estiu perfecte és venir a passar el matí a la nostra zona chill out prenent alguna cosa i gaudint del vaivé d’avionetes i helicòpters. A més, som pet friendly, així que pots venir amb el teu millor amic.


Tenim també servei d’hangaratge, així que, al costat de la zona chillout, trobaràs dos espais separats entre si on dormen les avionetes i helicòpters de l’Aeroclub i dels nostres clients. A més, també fem manteniment i reparació d’avionetes i helicòpters en aquest mateix espai.


Però compte, no surtis al camp de vol sense el nostre consentiment! Pot ser perillós passar la tanca vermella perquè pot venir qualsevol avioneta o helicòpter en qualsevol moment. Tot i així, des de la nostra terrassa es veuen els aterratges i enlairaments perfectament.


I si et ve de gust volar: No hi ha problema! Pots fer un vol amb els nostres pilots per la Costa Brava en avioneta o helicòpter o fins i tot demanar-nos la informació per treure’t la llicència ULM i poder pilotar tu mateix o mateixa l’aeronau.


T’agradaria passar un matí d’estiu diferent? Vine a Aeroclub Estartit.

Tags: , , , , ,